Aktivere programmet

Viktig: Før du aktiverer Kaspersky-programmet må du sørge for at datoen og klokkeslettet på datamaskinen stemmer med faktisk dato og klokkeslett.

For å aktivere programmet må du legge til et abonnement og koble programmet til en My Kaspersky-konto.

Merk: Du må ha Internett-tilkobling for å aktivere programmet.

Aktiver programmet hvis du allerede har et abonnement i My Kaspersky-kontoen din.

Aktivere programmet med en aktiveringskode

Aktiver prøveversjonen hvis den er tilgjengelig

Etter at du har aktivert programmet, kan du finne følgende informasjon i Profil vinduet: